Luxaflex dealer specialist Almere en Flevoland

Sinds 1980 is woninginrichting Posthuma actief voor particulieren, bedrijven en instellingen in Almere en omstreken. Wat ooit begonnen is als eenmanszaak van Ton Posthuma is inmiddels uitgegroeid tot een zestal enthousiaste woonprofessionals die met veel plezier en overgave uw woonwensen ontwikkelen en vormgeven, van advies tot inmeten, innovatie en uitvoering in zonwering, vloeren en woningtextiel in de breedste zin van het woord.

Wanneer u plannen heeft te verbouwen of bezig bent met verhuizen of verfraaien van uw woning of project nodig ik u bij deze van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. In het gezellige Almere-Haven waar u nog steeds gewoon gratis mag parkeren. Dan kunt u onder het genot van een kop koffie of thee inspiratie opdoen.

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Blader onze brochures en designboeken door, voel het stalenmateriaal uit ons complete aanbod van kleuren en opties.

Deze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Wij hebben onze deuren voor u geopend:

Dinsdag         10.00 uur t/m 17.30 uur

Woensdag     10.00 uur t/m 17.30 uur

Donderdag    10.00 uur t/m 17.30 uur

Vrijdag           10.00 uur t/m 17.30 uur

Zaterdag        10.00 uur t/m 16.00 uur

Tot ziens in onze showroom.

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020