Buitenjaloezieën

Uitmuntend in licht- & warmteregulering

Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering. Bovendien zijn ze, door toepassing van uitsluitend de beste materialen, bestand tegen elk weertype. De kunststoffen zijn zelfs glasvezelversterkt en uv-bestendig. Doordat de buitenjaloezieën trapsgewijs kantelen, blijft doorzicht mogelijk bij een optimale wering van zonlicht en warmte. Hierdoor wordt uw interieur jarenlang tegen zonlicht en warmte beschermd. Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in meerdere lamelbreedtes en in vele kleuren, en daarom voor nagenoeg elke situatie geschikt.

 

Lameltypes Van sierlijk tot robuust

De uitgebreide keus uit diverse lamelbreedte en – types maakt passende oplossingen mogelijk, voor elke toepassing. Het aanbod varieert van zeer flexibele en veerkrachtige lamellen (50, 60, 80 of 100 mm) en via uitermate stabiele lamellen met gekraalde langszijden (60 en 80 mm), tot de specialistische, eveneens gekraalde 88 mm lamel. In combinatie met de verschillende geleidingsopties kan zo de ideale configuratie voor elke raamsituatie worden ontwikkeld.

 

 

Spandraadgeleiding

Door toepassing van spandraden aan de zijkanten van het product, is alleen een boven- en onderbevestiging nodig. Hierdoor kunnen ook glasvlakken zonder kozijnprofielen van dit type zonwering voorzien worden.

 

Profielgeleiding

Voor de meer robuuste uitvoeringen zijn er diverse profielgeleidingen mogelijk: van smal tot breed in aanzichtvlak, van recht via rond tot profielen met geïntegreerd hijsmechanisme. In het laatste geval zijn geen ponsgaten in de lamellen nodig en sluiten de lamellen nog beter.

 

Koofvormen

Indien er geen bouwkundige koof beschikbaar is, kan optioneel een gezette, aluminium koof geleverd worden. Deze wordt op maat gemaakt en is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn nu leverbaar met nog meer lameltypes, in nog meer kleuren en in vele technische uitvoeringen. Afhankelijk van de wensen en de bouwkundige situatie is er dus altijd een passende combinatie te vinden.

 

 

Luxaflex® Buitenjaloezieën:

 

• gelden als een zeer effectieve zonwering;

• zijn van grote invloed op het realiseren van de vereiste EPC;

• maken een variabele, nauwkeurige regeling van daglichttoetreding mogelijk;

• beschermen het interieur tegen ongewenste UV-stralen;

• voorkomen hinderlijke lichtinval, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor toepassing bij raamvlakken waar met beeldschermen gewerkt wordt;

• zijn zeer windbestendig, waardoor ook bij sterke wind nog effectief te gebruiken;

• zeer lange levensduur bij normaal gebruik en regulier onderhoud.

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020