Verticale Jaloezieën

Elegante eenvoud voor grote ramen
Een grootse stijl voor grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen – Luxaflex® Verticale Jaloezieën zorgen voor een optimale lichtregulering en privacy in elke kamer van uw huis. Onze collectie biedt een ruime keuze aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor uw huis. Van een klassiek huis tot eigentijds wonen, onze luxe materialen en stoffen harmoniëren perfect met elke kamerinrichting.

 

Schitterende stoffen
Ons prachtige assortiment van kleuren, patronen, rijke structuren en transparanties – van delicate transparante stoffen tot opvallende structuren – helpt u om het perfecte evenwicht te vinden tussen licht, privacy en stijl.

 

Vlamvertragende stoffen
Voor commerciële projecten biedt onze Deco-collectie een reeks vlamvertragende stoffen. Met behulp van het referentienummer op de stalenkaart vindt u snel het corresponderende zichtstaal in het Deco-gedeelte.

 

Moderne metallic ontwerpen
Onze unieke ontwerpen in verschillende kleurcombinaties creëren een unieke look voor ramen met een zachte metallic gloed. De uiterst duurzame en veerkrachtige aluminium lamellen zijn perfect voor elke kamer.

 

U voelt zich perfect thuis in iedere kamer
Speel met licht en schaduw met onze PVC-collectie en de uitgebreide keuze aan geperforeerde lamellen. Als u twee perforatiepatronen in een lamel combineert, kunt u zelfs nog beter regelen hoeveel licht de kamer binnenkomt. Nieuw in deze collectie zijn verschillende mooie prints, waaronder enkele met een zeer natuurlijke uitstraling.

 

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020