Twist® Shades

 

brochure-facette-twist-shades-nl_luxaflexalmere_nl

 

Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn aangebracht. Dat is het kenmerk van Luxaflex® Twist™ Rolgordijnen, een eigentijdse variant op een bestaande vorm van raambekleding. Op verrassend eenvoudige wijze kan een keuze worden gemaakt voor de mate van lichtinval en privacy.

 

Luxaflex® Twist™ Rolgordijnen worden voor u exact op maat gemaakt, tot een maximale breedte van 2,75 meter (stof specifiek). De montage van rolgordijnen naast elkaar maakt het mogelijk grote breedtes te overspannen. Deze raambekleding oogt extra ruimtelijk doordat, afhankelijk van de modelkeuze, de banen op dezelfde hoogte kunnen doorlopen.

Stoffen

Een uitgebreide collectie exclusieve stoffen maakt een optimale keuze mogelijk, zodat uw Luxaflex® Twist™ Rolgordijn perfect in harmonie is met uw interieur. De collectie varieert van uni’s in aantrekkelijke kleuren tot prachtige decoratieve stoffen.

 

U kunt kiezen voor verfijnde voiles in de open banen of zijdeachtige stof met een uiterst luxueuze uitstraling. Er zijn ook stoffen met bijzondere structuren en streeppatronen of de Symphony, met banen in drie verschillende tinten. In alle gevallen is de kwaliteit hoogwaardig. In de collectie is ook een aantal stoffen opgenomen die brandwerend zijn. Uw dealer kan u met behulp van een uitgebreid collectieboek, met voorbeelden van de vele tientallen leverbare stoffen, uitstekend helpen bij het maken van een goede keuze.

 

 

 

 

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020