Rolgordijnen

luxaflex-rolgordijn-brochure_luxaflexalmere_nl

 

De modernste trendontwerpen en kleuren

De collectie Luxaflex® Rolgordijnen biedt een breed scala aan prachtige stoffen met modieuze structuren en dessins in een schitterend kleurenpalet. De speciale Boutique Collectie biedt onze modernste trendontwerpen en kleuren. Deze unieke collectie, die alles van opvallende kleuren tot subtiele ontwerpen biedt, sluit daarmee bij uw woonstijl aan en geeft uw ramen een echt modieuze uitstraling ongeacht het type woning.

 

PowerView™ Motorisation

Stel u een wereld voor waarin uw raambekleding anticipeert op uw behoeften en zichzelf automatisch aanpast om zo ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds de perfecte sfeer te creëren. Dat is de kracht van PowerView™ Motorisation. Het enige wat u hoeft te doen is PowerView™ programmeren met de PowerView™- App op uw smartphone of tablet om al uw Luxaflex® producten te bewegen, of het nu gaat om een enkel raam of uw hele huis.

 

voor meer info over PowerView™ Motorisation klik hier

 

LiteRise® bedieningssysteem

Het LiteRise® systeem maakt het optrekken en neerlaten van rolgordijnen makkelijker dan ooit. Duw de onderlat gewoon omhoog om de rolgordijnen op te trekken en trek hem naar beneden om ze neer te laten. Dankzij het gepatenteerde ontwerp blijven uw rolgordijnen op hun plaats ongeacht de positie en doordat er geen koorden meer zijn is het veiliger voor kinderen.

 

 

 

Child Safety (EN 13120:2014)

Bij Luxaflex® beschouwen we kindveiligheid als een top prioriteit. Producten in huis veiliger maken voor baby’s en kinderen is een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Van draadloze alternatieven tot gemotoriseerd biedt Luxaflex® veel innovatieve bedieningssystemen ontworpen met veiligheid, comfort en schoonheid in gedachten.

luxaflex-brochure-kindveiligheid-luxaflexalmere_nl

 

 

Nano Rolgordijn

Luxaflex® Nano Rolgordijnen vormen de perfecte oplossing voor deuren en draai- en kiepramen. U kunt ze monteren zonder te boren of schroeven te gebruiken en met de kindvriendelijke koordloze systemen zijn ze eenvoudig te plaatsen. Met de veelzijdige Top Down/Bottom Up optie kunt u uw Nano rolgordijn van boven naar beneden en van beneden naar boven bewegen of in het midden van het raam positioneren, zodat het beantwoordt aan uw privacy behoeften en ook het zonlicht binnenlaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020