woonvakman-luxaflexalmere.nl

Luxaflex Plissé collectie 2019

Plissé Shades

Geschikt voor uiteenlopende raamvormen

Plissé Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit vier transparantie’s. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn twee plooibreedtes beschikbaar.

Bedieningsopties

Het LiteRise® bedieningssysteem is koordloos en makkelijker dan ooit te bedienen én veiliger voor kinderen en huisdieren. U kunt de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen door middel van een handgreep. Het ontwerp zorgt ervoor dat de shades op elke gewenste positie blijven hangen. Naast LiteRise® zijn er verschillende modellen beschikbaar zoals Dag & Nacht en Top Down/Bottom Up. Smartcord® enkelvoudige koordoplossing welke terugveert in de bovenbak, en Powerview® domotica oplossing gevoed door batterijen.

Gecombineerd met Duette® Shades

De Plissé collectie biedt een uitgebreide keuze aan stoffen met een verschillende transparantie die naar gelang uw keuze, in meer of mindere mate privacy bieden. Van transparant tot verduisterend. Plissé Shades zijn in één product uitstekend te combineren met de stoffen uit de Duette® Shades collectie. Zo worden de keuzemogelijkheden vergroot, zowel in transparantie als in stof.

Duurzame stof

Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en -indien mogelijk- de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Revival, gemaakt van 100% gerecycled polyester garen, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 20 mm.

Stoffen met wat extra’s

De Luxaflex® Plissé Shades collectie biedt twee verschillende coatings, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

Topar® Plus

Topar® Plus is een zonlicht reflecterende coating, die geen effect heeft op de kleur van de stof. Dit maakt de stof uitermate geschikt voor alle ruimtes met grote glaspartijen zoals entrees, schuifpuien of serres.

DustBlock®

DustBlock® is een vuilwerende coating, waardoor deze stoffen geschikt zijn voor ruimtes zoals bijvoorbeeld keukens waar de kans op vlekken groter is dan in andere ruimtes.

                

 

 

Bediening

 

Voor meer informatie over Powerview® kunt u hier klikken

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020