horren brochure

 

Horren

Laat frisse lucht binnen, maar houdt insecten buiten!
Luxaflex® Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden volop mogelijkheden uw huis optimaal te ventileren. De Luxaflex® Horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in diverse kleuren beschikbaar, passend bij uw kozijn.Tevens is er een keuze uit verschillende types gaas, montage opties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.Bij luxaflexalmere.nl kunt u alle modellen uitproberen en bekijken.

 

Gaas

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit verschillende soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren.

• ClearView.
• Grijs.
• Zwart (standaard).
• Poll-tex® (max. 1400 mm breed en 1400 mm hoog).

Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Er is ook een speciaal Poll-tex® gaas in de collectie. Dit filtert pollen uit de lucht, waardoor de kans op hooikoortsklachten vermindert.

 

Profielkleuren

De profielen zijn standaard in 4 kleuren en bij inzethorren zelfs in 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag en tegen meerprijs zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

 

Toepassingen raam

 

Rolhor:

De Rolhor heeft een eigentijds design en een geluidsarme bediening. De diverse uitvoeringen zijn geschikt voor vrijwel alle ramen.

 

Inzethor:

De Inzethor met geringe inbouwdiepte kan zowel binnen als buiten en zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. De hor is speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld.

 

Inzetrolhor:

De Inzetrolhor combineert de gemakken van een Inzethor en een Rolhor en is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.de inzetrolhor smart is ook vanaf de buitenzijde te openenzodat bij een bezoek van uw glazenwasser de voor vliegende beestjes beschermde ramen niet worden overgeslagen.

 

Vaste hor:

De Vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, plaatsing zowel binnen als buiten is mogelijk.

 

 

Toepassingen deur

Plissé hordeur

Het zwarte of grijze gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan én de ondergeleider is slechts 3 mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft. verkrijgbaar in de modellen Allure en Volare(de vervanger voor plissehordeur designa)

Rolhordeur

Het gaas van deze hordeur wordt windvast opgesloten door een sterke constructie. De deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt.

 

Rolhor Super Nova

Nieuw: Rolhordeur Sencillo en Plissé Hordeur Volare

Slanke hardware van 25 mm waardoor de deur nog subtieler is toe te passen in ieder interieur.
Ook uniek doordat deze naast het plissé gaas ook in vlak gaas leverbaar is en toch op iedere positie kan blijven staan. De standaardkleuren zijn: wit (RAL 9010), crème (RAL 9001), licht grijs (RAL 9006) en donker grijs (RAL 7016). Ze zijn leverbaar met zwart en grijs gaas.

 

oprolbare hordeur Luxaflex® Sencillo®

– Toepassing van het vlak gaas heeft als groot voordeel dat het gaas minder snel vuil wordt.
– Montagesnelheid gereduceerd tot 10 minuten.
– Vlakke hordeur: maximale breedte van 1350 mm en hoogte van 2800 mm.

Aan de onderzijde is de ketting voorzien van een borstel welke uitwaaien van het gaas zoveel mogelijk beperkt.

 

 

Oprolbare hordeur Luxaflex® Sencillo Grande

– Voor grotere breedtes.
– Rolhordeur met vlak gaas met maximale breedte van 2000 mm en hoogte van 3000 mm.
– Cassette 40 mm breed.

Aan de onderzijde is de ketting voorzien van
een borstel welke uitwaaien van het gaas
zoveel mogelijk beperkt.

 

 

Plissé Hordeur Volare
– Plissé hordeur met maximale breedte van 1800 mm en hoogte van 2800 mm.
– Aan de onderzijde is de ketting voorzien van een borstel welke uitwaaien van het gaas zoveel mogelijk beperkt.
– Bij smalle breedtes kan het, indien gewenst, zonder het aluminium 3 mm hoge geleidingsprofiel geleverd worden.

 

Nieuw gaas – ClearView
Naast alle gaas-varianten die op gaas gebied al mogelijk waren zoals het standaard zwart, grijs, stripes en Poll-Tex® hebben we de collectie uitgebreid met ClearView gaas, waarbij de draad dunner is en het doorzicht verbetert. Het gaas is ongeveer 15% open en biedt 25% meer ventilatie.
– Toepasbaar bij alle rolhorren en vaste horren.
– Standaard bij Sencillo en Sencillo Grande.

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020