brochure facette

Facette® Shades

De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn

 

Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven stof creëren Luxaflex® Facette® Shades een uniek zacht effect door de subtiele lichtinval in uw woning. Het strakke, mooie ontwerp biedt het comfort van een rolgordijn aangevuld met de sfeervolle elegantie van textiel.

 

Dit aantrekkelijke product combineert de stijlvolle warmte van gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding, die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht. Door de transparante en niet-transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kunt u op ieder moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Facette® Shades zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren – zelfs in actuele trendy tinten – zodat ze perfect harmoniëren met uw stijl en interieur.

 

Drie lamelbreedtes en trendkleuren

De stijlvolle en tijdloze Facette® Shades zijn leverbaar in drie lamelbreedtes, met nog meer mogelijkheden het product af te stemmen op uw ramen, de grootte van uw ruimte en het gewenste buitenzicht. U kunt uw favoriete kleur kiezen uit ons nieuwe gamma, dat voor elke lamel breedte een keuze aan subtiele tinten omvat. Naast het hoofdkleurengamma worden de Facette® Shades regelmatig aangevuld met één of meer trendkleuren.

 

Geschikt voor elk venster

Facette® Shades bieden meer keuze dan ooit: de ultracompacte 4 mm (S) lamel, de populaire 7 mm (M) lamel of de indrukwekkende lamel van 14 mm (L). U kiest gewoon de breedte die het best overeenkomt met de afmetingen van het venster.

 

Harmoniërende kleuren

In het eigentijdse en uiteenlopende gamma van 16 standaardkleuren en 3 trendy kleuren vindt u zeker een tint die perfect past in uw interieur. De collectie wordt regelmatig aangevuld met één of meer kleuren volgens de nieuwste mode- en designtrends. De innovatieve stof van de Facette® Shades is verkrijgbaar in twee soorten, de Economy Line en de brandvertragend 100% Trevira CS-garen.

 

Een stijlvolle ‘finishing touch’

De componenten van Facette® Shades zijn qua kleur geharmonieerd met de door u gekozen stof. U kunt uw gordijn echter ook personaliseren met stijlvolle componenten in wit of geanodiseerd aluminium. Nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd met elegante koordgewichten in wit of zilvermetaal.

 

Gebruikscomfort

De transparante en niet-transparante geweven delen kunnen met één compacte ketting uit mat roestvrij staal worden geopend en gesloten. Het gordijn kan in de volledig geopende of gesloten positie worden opgetrokken en neergelaten.

 

 

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020