Duette brochure

Duette® Shades

Meer dan 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen. Daarom heeft Luxaflex® de  Duette® Architella® Shades ontworpen om uw huis koel te houden in de zomer en warm in de winter.

Nieuwe collectie Duette® Shades bij luxaflexalmere.nl voorziet in de  perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door
Luxaflex® vernieuwt de collectie Duette® Shades. Dit product, met zijn isolerende en akoestische eigenschappen, is nu nog breder toepasbaar, met nog meer oog voor mens en milieu.  Maar bovenal: Duette® Shades zijn mooi!Coördineer uw stijl bij luxaflexalmere.nl

Kies dezelfde stof en kleur voor elke kamer en selecteer vervolgens de juiste transparantie per kamer – van privacy voor de badkamer en slaapkamer tot zacht gefilterd licht voor de woonkamer.

  • Brede collectie: 440 items.
  • Leverbaar in 3 plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm.
  • Leverbaar in 3 transparanties:
  1. Transparant: filtert het licht, behoudt het uitzicht.
  2. Lichtdoorlatend: filtert het licht zachtjes en biedt tegelijkertijd privacy.
  3. Verduisterend: de perfecte combi van privacy en lichtregulering.

Klik op de collectieafbeelding om de collectie te bewonderen!

De meest actuele luxaflexalmere.nl Duette® collectie van Luxaflex®

Duette® Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Duette® Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar.

Bedieningsopties

Luxaflex® blinkt uit in de vele bedieningsopties. Het revolutionaire Luxaflex® SmartCord® bedieningssysteem maakt gebruik van een intrekbaar koordmechanisme, is eenvoudig te bedienen en is volledig afgestemd op uw comfortbehoeften. Dankzij de constante koordlengte hebt u nooit meer last van lange, bungelende koorden. Het LiteRise® bedieningssysteem is koordloos en eenvoudig te bedienen met de onderlat. U kunt de shades op elke gewenste hoogte positioneren.

Kleursynchronisatie

De stof van de Duette® Batiste biedt u de mogelijkheid om dezelfde kleur in alle drie de transparanties te gebruiken. Afhankelijk van de gewenste privacy en lichtinval, kunt u voor elke kamer een andere transparantie kiezen en toch dezelfde kleur voor uw ramen hangen.

Duurzame stof

Duurzaamheid was een belangrijke factor bij de samenstelling van deze collectie. Luxaflex® draagt zijn steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving door de grondstoffen zorgvuldig te selecteren, aandacht te schenken aan de productiemethode en indien mogelijk de stoffen opnieuw te gebruiken. De stof Eternity, die voor 40% uit polyesterafval bestaat, benadrukt dit nog eens. Deze stof is beschikbaar in een plooibreedte van 25 mm.

Energiebesparend & akoestische eigenschappen

Duette® Shades zijn isolerend in de zomer én winter. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van de cel-in-cel constructie Architella® leiden tot een nóg hogere isolatiewaarde en besparing. De meeste warmte in huis gaat namelijk verloren via de ramen, zelfs waar dubbelglas wordt toegepast. Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek van een ruimte aanzienlijk.

Duette® Shades vallen in de hoogste energiebesparende categorieën van Luxaflex® raambekleding en mogen de labels A t/m AAA dragen.

Bediening

 

Zie Powerview® voor meer informatie

Luxaflex Dealer / specialist Almere

Om elke klant een perfecte raamoplossing en de best mogelijke winkelervaring te bieden, verkopen wij de Luxaflex® producten via onze showroom waar professioneel opgeleide deskundigen u door het selectieproces leiden.

Levering en Montage

Onze deskundigen hebben een antwoord op al uw vragen en bieden u de nodige begeleiding. Ook bezoeken zij u thuis om uw raam en kamer nauwkeurig en professioneel op te meten en te zorgen voor een stressvrije installatie.

Neem contact op

Waar kunnen wij u bij helpen?

Klik hier voor een afspraak
Luxaflexalmere.nl © 2020